Personvernerklæring

Denne personvernerklæringen gjelder for https://helseogidrett.no, som eies av Tromsø Helse- og Idrettsklinikk AS.

Behandlingsansvarlig for personvernopplysninger er daglig leder Hanne Wilsgård.

Personopplysninger ved timebestilling

Timebestilling gjøres via vår samarbeidspartner Aspit Pasient, gjennom et eget domene. Det betyr at opplysningene du oppgir ved timebestilling lagres utenfor helseogidrett.no. Besøk bestillingssiden (åpnes i ny fane) for å finne personvernerklæringen.

Formål med behandling av personopplysninger på helseogidrett.no

1. Kontaktskjema

Om du benytter deg av kontaktskjemaet for å kontakte oss sender du inn navn, e-post og telefonnummer til vår e-postadresse post@helseogidrett.no. Denne informasjonen benyttes for å kunne svare på din henvendelse, og kun nettsideadministratorer har tilgang til å åpne henvendelser.

2. Generelt

Vi vil ikke dele, selge, overføre eller på annen måte utlevere personopplysninger til andre, med mindre vi er rettslig forpliktet til det.

Innebygd innhold fra andre nettsteder 

Artikler på denne siden kan inkludere innebygd innhold (f.eks. videoer, bilder, artikler osv.). Innebygd innhold fra andre nettsteder oppfører seg på nøyaktig samme måte som om den besøkende hadde besøkt nettstedet som det innebygde innholdet kommer fra.

Disse nettstedene kan samle inn opplysninger om deg, bruke informasjonskapsler, bygge inn sporingssystemer fra tredjeparter og overvåke hva du gjør via dette innebygde innholdet. Dette omfatter også sporing av handlingene dine via det innebygde innholdet dersom du har en konto og er logget inn på nettstedet.

Webanalyse

Som en viktig del av å utvikle et brukervennlig nettsted, samler Tromsø Helse- og Idrettsklinikk AS inn informasjon for å nå de riktige målgruppene, og tilby relevant og spesialtilpasset informasjon.

Tromsø Helse- og Idrettsklinikk AS samler inn bruksmønster og statistikk ved hjelp av analyseverktøyet Google Analytics. Disse verktøyene bruker informasjonskapsler/cookies (små tekstfiler som nettstedet lagrer på brukerens datamaskin), som registrerer brukernes IP-adresse, og som gir informasjon om den enkelte brukers bevegelser på nett. Eksempler på hva statistikken gir oss svar på er; hvor mange som besøker ulike sider, hvor lenge besøket varer, hvilke nettsteder brukerne kommer fra og hvilke nettlesere som benyttes. Ingen av informasjonskapslene gjør at vi kan knytte informasjon om din bruk av nettstedet til deg som enkeltperson. Informasjonen fra Google Analytics lagres på Googles servere i USA. Mottatte opplysninger er underlagt Googles retningslinjer for personvern. Dersom du ikke ønsker å la deg spore av dette verktøyet kan du bruke denne linken for å velge deg ut av Google Analytics bruk av anonyme data.

Hvor lenge lagrer vi informasjonen?

Personopplysninger som sendes inn via kontaktskjema lagres på nettstedet i inntil 1 år fra innsendelse. Opplysningene sendes også til vår e-postadresse post@helseogidrett.no.

Kontaktinformasjon

Henvendelser om hvilke opplysninger som er registrert, retting og sletting kan sendes skriftlig til behandlingsansvarlig per e-post post@helseogidrett.no, eller per post til:

Tromsø Helse- og Idrettsklinikk AS

Stadionvegen 3

9007 Tromsø