Charlotte Taanevig

Manuellterapeut og fysioterapeut

Charlotte er manuellterapeut og kommer opprinnelig fra det blide sørland. Hun ble ferdigutdannet fysioterapeut fra Oslo Metropolitan University i 2011, og treningsveileder i 2012 fra Norges Idrettshøyskole. Første yrkesaktive år jobbet hun med alt fra rygg- og skulderpasienter til lungesyke barn og eldre med fallproblematikk. I tillegg ledet hun grupper innen overvekt og fallforebygging, samt bassenggrupper for hjertepasienter og gravide.

I 2015 dro hun til University of Queensland, Australia, for å ta master i manuellterapi. I Australia ble hun til utgangen av 2017, der hun jobbet i privat praksis, så vel som AFL (Australsk fotball) og rugby på høyt- og elitenivå.

Etter å ha flyttet hjem til Norge, bosatte hun seg i nord ettersom hun savnet vinteren etter flere år i tropene. Hun har bodd og jobbet både i Vesterålen og i Tromsø i privat praksis, hovedsakelig med muskel- skjelettrelaterte problemstillinger og idrettsskader. Hun har en særlig interesse i nakkesmerter og hodepinerelaterte problemstillinger.

I tillegg til å være på klinikken er hun Universitetslektor ved fysioterapiutdanningen ved UiT i 60 % stilling.