Hanne Wilsgård

Manuellterapeut og fysioterapeut

Daglig leder

Hanne er manuellterapeut og daglig leder ved klinikken. Hun ble utdannet fysioterapeut ved Universitetet i Tromsø i 2014. Hun startet da som privatpraktiserende i byen, hvor hun i hovedsak jobbet med muskel- og skjelettplager, idrett og kvinnehelse. I denne perioden var hun tilknyttet fotball- og futsallag på høyt nivå. Hanne har mastergrad i manuellterapi fra Australia i 2019.

Hanne brenner for, og har god kompetanse på, kvinnehelse. Hun undersøker og behandler kvinner både med problemstillinger knyttet til svangerskap og kvinner og jenter som driver med idrett. Hun har i mange år tilrettelagt gruppetrening for kvinner underveis og etter svangerskap, både for kvinner med og uten plager.

Ved siden av å jobbe på Tromsø Helse- og Idrettsklinikk jobber Hanne 20 % som universitetslektor på fysioterapiutdanningen på UiT.

Som terapeut er hun opptatt av å se helheten i pasientens liv og hvordan ulike faktorer kan henge sammen med hverandre. Sammen kan vi individualisere behandlingen og lage en plan for rehabiliteringen.