Truls Hallen

Fysioterapeut

Truls ble utdannet fysioterapeut ved Tromsø Helsefaghøgskole i 1993. Etter fullført utdanning drev han privat fysioterapipraksis i Nord-Troms i 9 år. Han hadde en meget allsidig og fin praksis med stor variasjon i møte med pasienter. I 2003 jobbet han som lærer ved fysioterapeututdanningen ved UIT, der han siden også årlig har bidratt med undervisning og sensorarbeid. I perioden 2004-2020 arbeidet han som fysioterapeut og fysisk trener i toppfotballen. I denne perioden var han i Tromsø IL, Vålerenga IF, Norges U-21, U-23 og A-landslag. Han har også ved flere perioder hatt treneransvar inn mot landsdelens beste langrennsløpere, der han også har en aktiv karriere på høyt nasjonalt nivå over en 15-års periode.

Alle disse årene i idretten har gitt han et meget godt nettverk i det idrettsmedisinske miljøet i landet. Han mener at en allsidig idrettsbakgrunn i store deler av livet har gitt et godt grunnlag til å forstå hvordan kroppen reagerer på belastning både med et positivt og et negativt fortegn.

Som terapeut ønsker jeg å framstå som positiv og løsningsorientert med fokus på den enkeltes utgangspunkt og muligheter.